Okulumuzda türkiye'de ve dünyada gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olayların, buluş ve gelişmelerin okul panolarında sergilenmesi sağlandı.

Dünyada önemli ve hızlı bir dijital devrim yaşanıyor. Yenilik, çeviklik ve pazar gelişiminin tümü teknolojik gelişmelerle birlikte ilerleme gösteriyor.

Yeni teknolojiler hayatlarımızı ve çalışma şeklimizi değiştirmeye devam edecek . Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu gelişme ve çalışmalardan haberdar olmaları ve yeni ufuklarının oluşması için Şubat ayı çalışmaları kapsamında

Türkiye ve dünyada gerçekleşen güncel, bilimsel ve teknolojik olayları , buluş ve gelişmeleri okul panolarımızda sergiledik

03.04.2023 67

03-04-202303-04-202303-04-2023