Okulumuzun öğrencilerine günümüz hayatının olmazsa olmazlarından teknolojinin doğru ve verimli bir şekilde kullanımını anlatmak ve teşvik etmek amacıyla bir seminer düzenlendi. Bu seminer için okulumuzda görevli olarak çalışan bilgisayar öğretmenimizden bilgi alındı. Hazırladığımız bir sunumla öğrencilerimize sınıflarda teknolojinin eğitime ve günlük hayata faydalarını, nasıl doğru kullanılabileceğini, kullanımda nelere dikkat edilmesi gerektiğini, hangi teknolojik aletlerden nasıl faydalanılabileceğini anlattık. Ek olarak, doğru kullanılmazsa ne gibi tehlikelere sebep olabileceğine de değindik ve bu tehlikeleri örnek olaylarla destekledik. Sunum bittikten sonra öğrencilerin soruları yanıtlandı ve program bitirildi.

03.04.2023 73

03-04-202303-04-202303-04-2023